ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ;

biokult.gr-what-is-live-bacteria

Tα τρισεκατομμύρια φιλικών βακτηρίων που βρίσκονται στο έντερο παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φυσιολογική λειτουργία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και γαστρεντερικού συστήματος. Συνεπώς η ισορροπία στον πληθυσμό των ευεργετικών αυτών βακτηρίων κρίνεται  σημαντική και απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Η  λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος  διαταράσσεται από ποικίλους παράγοντες. Η σημερινή  ελλιπής και άστατη διατροφή, οι εξαντλητικές δίαιτες, τα ταξίδια, το στρες, η λήψη αντιβιοτικών, η λήψη αντισυλληπτικών φαρμάκων, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η μόλυνση του περιβάλλοντος συντελούν στη διαταραχή της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας και κατ’ επέκταση στη δυσλειτουργία του πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα σκευάσματα προβιοτικών χρησιμοποιούνται με σκοπό την επανεγκατάσταση της  χλωρίδας των φιλικών βακτηρίων του εντέρου και την ταυτόχρονη απομάκρυνση  των ‘παθογόνων’ βακτηρίων.

ΤΟ BIO-KULT ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

smileyface_dia

keys-gr

Καινοτόμα φόρμουλα πολλαπλών στελεχών Bio-Kult®, η οποία περιέχει 14 στελέχη βακτηρίων σε μορφή κάψουλας και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Ενισχυμένη προβιοτική φόρμουλα 14 προβιοτικών στελεχών και προσθήκη βιταμίνης Β12 για άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος

ημικρανία

Προηγμένη φόρμουλα με 14 στελέχη πολλαπλής δράσης σε μορφή κάψουλας που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των νεύρων του εγκεφάλου.

Προηγμένη φόρμουλα πολλαπλών στελεχών για βρέφη σε μορφή φακελίσκων, με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D3 για να συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Προηγμένη φόρμουλα προβιοτικών με 7 στελέχη βακτηρίων σε μορφή κάψουλας με σκόρδο και εκχύλισμα σπόρων γκρέϊπφρουτ, συστατικά εξίσου γνωστά για τις ισχυρές, φυσικές τους ιδιότητες.

Προηγμένη φόρμουλα τριπλής δράσης σε μορφή κάψουλας που περιέχει εκχύλισμα cranberry, επιστημονικά επιλεγμένα στελέχη προβιοτικών και βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της υγείας των βλεννογόνων κατά μήκος του ουροποιητικού συστήματος.