ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ;

biokult.gr-what-is-live-bacteria

Τα τρισεκατομμύρια βακτήρια της μικροχλωρίδας του ανθρώπινου γαστρεντερικού συστήματος διαδραματίζουν έναν ζωτικό ρόλο στην ενίσχυση και συντήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού και πεπτικού συστήματος, γι’αυτό και είναι σημαντικό  να διατηρείται η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ των ωφέλιμων βακτηρίων. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να υπονομεύσουν αυτή την ισορροπία, όπως τα αντιβιοτικά, οι λοιμώξεις, το άγχος, τα ταξίδια ή μία περίοδος ανθυγιεινής διατροφής και τρόπου ζωής. Μία αποτελεσματική λύση είναι η αναπλήρωση αυτής της μικροχλωρίδας με τη λήψη ενός συμπληρώματος με πολλά στελέχη ζώντων βακτηρίων.

ΤΟ BIO-KULT ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

smileyface_dia

keys-gr

Καινοτόμα φόρμουλα πολλαπλών στελεχών Bio-Kult®, η οποία περιέχει 14 στελέχη βακτηρίων σε μορφή κάψουλας και είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

ημικρανία

Προηγμένη φόρμουλα με 14 στελέχη πολλαπλής δράσης σε μορφή κάψουλας που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία των νεύρων του εγκεφάλου.

Προηγμένη φόρμουλα πολλαπλών στελεχών για βρέφη σε μορφή φακελίσκων, με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D3 για να συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Προηγμένη φόρμουλα προβιοτικών με 7 στελέχη βακτηρίων σε μορφή κάψουλας με σκόρδο και εκχύλισμα σπόρων γκρέϊπφρουτ, συστατικά εξίσου γνωστά για τις ισχυρές, φυσικές τους ιδιότητες.

Προηγμένη φόρμουλα τριπλής δράσης σε μορφή κάψουλας που περιέχει εκχύλισμα cranberry, επιστημονικά επιλεγμένα στελέχη προβιοτικών και βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της υγείας των βλεννογόνων κατά μήκος του ουροποιητικού συστήματος.