ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η καρτέλα (blister) προσφέρει υψηλότερη προστασία έναντι υψηλών θερμοκρασιών. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι η σταθερότητα, η ακεραιότητα και η ποιότητα του προϊόντος διατηρείται για κάθε κάψουλα μέχρι την ημερομηνία λήψης.

Έχει αποδειχθεί ότι τα ζωντανά φιλικά βακτήρια είναι δυνατό να μειώσουν τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ), όπως το φούσκωμα και τα αέρια.

Τα προϊόντα Bio-Kult δεν περιέχουν συστατικά προερχόμενα από ζώα. Όλες οι κάψουλες που χρησιμοποιούνται είναι φυτικής προέλευσης.

Τα προϊόντα Bio-Kult εμπεριέχουν φυσικούς ωφέλιμους μικροοργανισμούς οι οποίοι έχουν προηγουμένως αποδειχθεί ότι είναι ασφαλείς να ληφθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, προτείνεται να συμβουλευθείτε τον γυναικολόγο σας πριν τη λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής.

Συνιστάται να χορηγούνται κατά την κρίση του θεράποντος ιατρού στις έγκυες γυναίκες, στους ασθενείς με αλλεργία στο γάλα και σε περιπτώσεις ανοσοκαταστολής.

Τα προϊόντα Bio-Kult περιέχουν ζωντανά φιλικά βακτήρια που έχει αποδειχθεί ότι παράγουν λακτάση, το ένζυμο που απαιτείται για τη διάσπαση της λακτόζης, το οποίο συνήθως λείπει στα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Περιέχουν ίχνη γαλακτοκομικών προϊόντων σε επίπεδο που δεν επηρεάζει τους πάσχοντες από δυσανεξία στη λακτόζη.

Τα προϊόντα Bio-Kult περιέχουν ίχνη γάλακτος σε επίπεδα που δεν επηρεάζουν τους πάσχοντες από δυσανεξία στη λακτόζη, αλλά αν έχετε αλλεργία στο γάλα, θα προτείναμε να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Bio-Kult περιέχουν πιστοποιημένα, μη- γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Τα προϊόντα Bio-Kult περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ωφέλιμων μικροοργανισμών. Αν υπάρχει υπερσυγκέντρωση παθογόνων μικροοργανισμών στο έντερό σας και ληφθεί υψηλή δόση φιλικών βακτηρίων, υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσετε ελαφρύ φούσκωμα που προέρχεται από την αποτελεσματική εξόντωση των παθογόνων.

Έχει αποδειχθεί ότι η αύξηση του αριθμού των ωφέλιμων βακτηρίων στο λεπτό και το παχύ έντερο είναι δυνατό να βελτιώσει την υγεία των ασθενών που πάσχουν από ΦΝΕ. Τα ζωντανά φιλικά βακτήρια δεν θεραπεύουν τη Φλεγμονώδη Νόσο του Εντέρου, ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τα συμπτώματά της.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγηση συμπληρωμάτων με ζωντανά φιλικά βακτήρια μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης διάρροιας στους ταξιδιώτες.

Το Bio-Kult Candea, χάρη στην προηγμένη φόρμουλα ζωντανών φιλικών βακτηρίων και τα εκχυλίσματα σκόρδου και σπόρων γκρέϊπφρουτ που περιέχει, συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού κατά της ανάπτυξης της Candida (Καντιντίαση).

Ναί, στοιχεία δείχνουν ότι η λήψη ζωντανών φιλικών βακτηρίων ταυτόχρονα με αντιβιοτικό μπορεί να μειώσει τα περιστατικά διάρροιας που σχετίζονται με τη λήψη αντιβιοτικού. Για καλύτερα αποτελέσματα, λάβετε τα ζωντανά φιλικά βακτήρια στη μεγαλύτερη δυνατή χρονική διαφορά από τη λήψη του αντιβιοτικού. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, να τα λαμβάνετε τουλάχιστον τρείς ώρες μετά τη λήψη του αντιβιοτικού.