ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η καρτέλα (blister) προσφέρει υψηλότερη προστασία έναντι υψηλών θερμοκρασιών. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι η σταθερότητα, η ακεραιότητα και η ποιότητα του προϊόντος διατηρείται για κάθε κάψουλα μέχρι την ημερομηνία λήψης.

Έχει αποδειχθεί ότι τα προβιοτικά είναι δυνατό να μειώσουν τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ), όπως το φούσκωμα και τα αέρια.

Τα προϊόντα Bio-Kult δεν περιέχουν συστατικά προερχόμενα από ζώα. Όλες οι κάψουλες που χρησιμοποιούνται είναι φυτικής προέλευσης.

Τα προϊόντα Bio-Kult εμπεριέχουν φυσικούς ωφέλιμους μικροοργανισμούς οι οποίοι έχουν προηγουμένως αποδειχθεί ότι είναι ασφαλείς να ληφθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, προτείνεται να συμβουλευθείτε τον γυναικολόγο σας πριν τη λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής.

Συνιστάται να χορηγούνται κατά την κρίση του θεράποντος ιατρού στις έγκυες γυναίκες, στους ασθενείς με αλλεργία στο γάλα και σε περιπτώσεις ανοσοκαταστολής.

Τα προϊόντα Bio-Kult περιέχουν προβιοτικά στελέχη που έχει αποδειχθεί ότι παράγουν λακτάση, το ένζυμο που απαιτείται για τη διάσπαση της λακτόζης, το οποίο συνήθως λείπει στα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Περιέχουν ίχνη γαλακτοκομικών προϊόντων σε επίπεδο που δεν επηρεάζει τους πάσχοντες από δυσανεξία στη λακτόζη.

Τα προϊόντα Bio-Kult περιέχουν ίχνη γάλακτος σε επίπεδα που δεν επηρεάζουν τους πάσχοντες από δυσανεξία στη λακτόζη, αλλά αν έχετε αλλεργία στο γάλα, θα προτείναμε να συμβουλευθείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Bio-Kult περιέχουν πιστοποιημένα, μη- γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Τα προϊόντα Bio-Kult περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ωφέλιμων μικροοργανισμών. Αν υπάρχει υπερσυγκέντρωση παθογόνων μικροοργανισμών στο έντερό σας και ληφθεί υψηλή δόση προβιοτικών, υπάρχει πιθανότητα να εμφανίσετε ελαφρύ φούσκωμα που προέρχεται από την αποτελεσματική εξόντωση των παθογόνων.

Έχει αποδειχθεί ότι η αύξηση του αριθμού των ωφέλιμων βακτηρίων στο λεπτό και το παχύ έντερο είναι δυνατό να βελτιώσει την υγεία των ασθενών που πάσχουν από ΦΝΕ. Τα προβιοτικά δεν θεραπεύουν τη Φλεγμονώδη Νόσο του Εντέρου, ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τα συμπτώματά της.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η χορήγηση συμπληρωμάτων με ζωντανά φιλικά βακτήρια μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης διάρροιας στους ταξιδιώτες.

Το Bio-Kult Candea, χάρη στην προηγμένη φόρμουλα προβιοτικών και τα εκχυλίσματα σκόρδου και σπόρων γκρέϊπφρουτ που περιέχει,  συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού κατά της ανάπτυξης της Candida (Καντιντίαση).

Ναί, στοιχεία δείχνουν ότι η λήψη προβιοτικού ταυτόχρονα με αντιβιοτικό μπορεί να μειώσει τα περιστατικά διάρροιας που σχετίζονται με τη λήψη αντιβιοτικού. Για καλύτερα αποτελέσματα, λάβετε το προβιοτικό στη μεγαλύτερη δυνατή χρονική διαφορά από τη λήψη του αντιβιοτικού. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, να λαμβάνετε τα προβιοτικά τουλάχιστον τρείς ώρες μετά τη λήψη του αντιβιοτικού.

Ναι. Μελέτες έχουν δείξει ότι η καθημερινή λήψη προβιοτικών συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος.

Ναι. Τα προβιοτικά έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την διαπερατότητα του εντέρου και μειώνουν τη φλεγμονή σε ασθενείς με διαρρέον/διαπερατό έντερο.

Τα προϊόντα Bio-Kult δεν περιέχουν γλουτένη, ξηρούς καρπούς ή αυγό.

Ναί, όλα τα στελέχη που περιέχονται στα προϊόντα Bio-Kult είναι ενκαψυλιωμένα, γεγονός που τα προστατεύει από την υψηλή οξύτητα του στομάχου και εξασφαλίζει το ότι φθάνουν στο λεπτό έντερο χωρίς να επηρεάζεται η αποτελεσματικότητά τους.

Όχι, τα φιλικά βακτήρια που περιέχονται στα προϊόντα Bio-Kult επικαλύπτονται με ειδικό τρόπο κατά τη διαδικασία παρασκευής ώστε να εξασφαλισθεί ότι δεν αλλοιώνονται σε θερμοκρασία δωματίου. Τα Bio-Kult αποξηραίνονται σε συνθήκες ψύξης και ενκαψυλιώνονται παραμένοντας έτσι σταθερά σε θερμοκρασίες δωματίου. Τα προβιοτικά που διατηρούνται στο ψυγείο είναι δυνατό να αλλοιωθούν από τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας (άνοιγμα-κλείσιμο ψυγείου), καθώς μπορεί  να απορροφηθεί υγρασία που καταστρέφει τα ευπαθή βακτήρια.

Ναι.  Η αποτελεσματικότητα του Βio-Kult δεν επηρεάζεται εφόσον το ρόφημα/τρόφιμο στο οποίο προστίθεται καταναλωθεί εντός 12 ωρών.