BIO-KULT® PRO-CYAN®

Οι ουρολοιμώξεις είναι μολύνσεις της ανώτερης (νεφροί – ουρητήρες) και κατώτερης (ουρήθρα – ουροδόχος κύστη) ουροφόρας οδού. Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% οι ουρολοιμώξεις προκαλούνται από υπερανάπτυξη του βακτηριδίου E.coli, το οποίο υπάρχει φυσιολογικά στο έντερο ή στον κόλπο του ανθρώπου. Ίσως και λόγω αυτού οι ουρολοιμώξεις να εμφανίζονται συχνότερα στις γυναίκες. Υπολογίζεται ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν παρουσιάσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο ουρολοίμωξης στη ζωή τους, ενώ ένα ποσοστό περίπου 25%  εμφανίζει επαναλαμβανόμενα επεισόδια μολύνσεων.

ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΩΝ:

pro-cyan-bullet Συχνοουρία, αίσθηση καψίματος ή πόνου κατά τη διάρκεια της ούρησης

pro-cyan-bullet Θολά, δύσοσμα ούρα που είναι δυνατό να περιέχουν αίμα και πύον

pro-cyan-bullet Ρίγη, πυρετός, πόνος στη βάση της πλάτης, ναυτία και εμετός σε πιο σοβαρές λοιμώξεις της ανώτερης ουροφόρας οδού

Το Bio-Kult® Pro-Cyan® είναι συμπλήρωμα διατροφής με φόρμουλα τριπλής δράσης, επιστημονικά τεκμηριωμένη, με εκχύλισμα Cranberry [36mg (A-type PACs)*] το οποίο δρά παρεμποδίζοντας την ικανότητα του E.coli να προσκολλάται στα τοιχώματα του ουροποιητικού, δύο προβιοτικές αλυσίδες Protexin (1,2 δις ανα γρ) επιλεγμένες ειδικά, για την αντιμικροβιακή δραστικότητα τους κατα του Ecoli και Enterococcus Faecalis και βιταμίνη Α (320 IU) για την ενίσχυση και προστασία του επιθηλίου του βλεννογόνου της ουροφόρας οδού και τη διατήρηση της ισορροπίας των Lactobacillus καθώς και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

* Σε τρείς ανεξάρτητες κλινικές μελέτες διαπιστώθηκε ότι οι προανθοκυανιδίνες (A-type PACs) είναι πολύ πιο δραστικές απο τον απλό χυμό Cranberry και τόσο αποτελεσματικές όσο ορισμένα αντιβιοτικά στην πρόληψη των επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων.

 Κατάλληλο για παιδιά και έγκυες γυναίκες (συμβουλευτείτε το γιατρό ή φαρμακοποιό σας πριν από τη λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής)

 Χωρίς γλουτένη

 Περιέχει ίχνη σόγιας και γάλακτος, σε επίπεδο που δεν θα επηρεάσει όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη

 Παράγεται στο Ην.Βασίλειο

Συστατικά:

Εκχύλισμα cranberry (Vaccinium macrocarpon)

Κυτταρίνη (παράγοντας διόγκωσης)

Ζωντανά στελέχη βακτηρίων (βλ. παρακάτω)

Βιταμίνη Α (οξική ρετινόλη) 160mcg / κάψουλα **

 Φυτική κάψουλα (Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

** Παρέχει 20% NRV / κάψουλα (Nutrient Reference Values – δόση αναφοράς)

Στελέχη ζωντανών βακτηρίων:

pro-cyan-bullet Lactobacillus acidophilus PXN 35
pro-cyan-bullet Lactobacillus plantarum PXN 47

Κάθε κάψουλα περιέχει:

pro-cyan-bullet Κατ’ ελάχιστο 18mg εκχύλισμα cranberry PACs (προανθοκυανιδίνες απο cranberry) και 500 εκατομμύρια ζωντανά βακτήρια (> 5 x 108 CFU / κάψουλα), που ισοδυναμεί με 2,7 δισεκατομμύρια ζωντανών βακτηρίων ανά γραμμάριο (> 2.7 x 109 CFU / g)

pro-cyan-bullet Η συγκέντρωση των 500 εκατομμυρίων ζωντανών βακτηρίων ανά κάψουλα είναι εγγυημένη καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος

Αλλεργιογόνα:

pro-cyan-bullet Περιέχει ίχνη σόγιας και γάλακτος, σε επίπεδο που δεν θα επηρεάσει όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη

Προτεινόμενη χρήση:

 1-2 κάψουλες το πολύ 2 φορές την ημέρα με το φαγητό (ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας)

 Για παιδιά κάτω των 12 προτείνετε το μισό της δόσης των ενήλικων

Φύλαξη:

 Μπορεί να αποθηκευθεί σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς την ανάγκη ψύξης ή κατάψυξης

 Εγγυημένο σύνολο έμβιων βακτηρίων μέχρι το τέλος της διάρκειας ζωής του προϊόντος (2 χρόνια)

Εγκυμοσύνη:

pro-cyan-bullet Το Bio-Kult® Pro-Cyan® έχει διαμορφωθεί για να είναι κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όμως πάντα προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής.

Συσκευασία:

pro-cyan-bullet Διαθέσιμο σε 15 & 45 κάψουλες

Άλλα προϊόντα:

ημικρανία