Τα τρισεκατομμύρια φιλικών βακτηρίων που βρίσκονται στο έντερο έχουν ζωτικό ρόλο στη λειτουργία και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του γαστρεντερικού συστήματος. Επομένως το να υπάρχει η βέλτιστη βιολογική ισορροπία των ευεργετικών βακτηρίων είναι σημαντική για έναν υγιή οργανισμό.

Η καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος είναι βασικός παράγοντας για υγιές πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα. Η απουσία ικανού αριθμού φιλικών βακτηρίων οδηγεί στην ασθένεια και στον θάνατο. Οι αιτίες για τη βλάβη αυτή, είναι πολλαπλές. Η σημερινή ελλιπής και γρήγορη διατροφή, οι δίαιτες, τα ταξίδια, το στρες, η λήψη αντιβιοτικών φαρμάκων, η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών, το κάπνισμα, το αλκοόλ, η ακτινοθεραπεία, η χημειοθεραπεία και η μόλυνση του περιβάλλοντος συντελούν στη διαταραχή της ισορροπίας του εντέρου και επομένως στη δυσλειτουργία του. Τα φιλικά βακτήρια συμπληρώματα χρησιμοποιούνται στις παρακάτω περιπτώσεις με σκοπό την επανεγκατάσταση της μικροβιακής χλωρίδας των φιλικών βακτηρίων του εντέρου και τον εκτοπισμό των «παθογενών» βακτηρίων.

Το Bio-Kult μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία του γαστρεντερικού σας συστήματος.

* Το Bio-Kult είναι προηγμένο προβιοτικό συμπλήρωμα το μοναδικό με δεκατετραδύναμη (περιέχει 14 είδη φιλικών βακτηρίων) φόρμουλα, το οποίο βοηθάει σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων του γαστρεντερικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

* Το Bio-kult Candea είναι προβιοτικό συμπλήρωμα με εκχύλισμα σκόρδου και σπόρων γκρεϊπφρουτ για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού απέναντι στην κάντιντα.

* Το Bio-Kult Pro-Cyan είναι προβιοτικό συμπλήρωμα προηγμένης σύνθεσης τριπλής δράσης με εκχύλισμα Cranberry και βιταμίνης Α για την αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων.

* Το Bio-Kult Infantis είναι μια προηγμένη φόρμουλα πολλαπλών στελεχών για βρέφη, με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D3 για να συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.