ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

biokult.gr-utis

Οι ουρολοιμώξεις είναι μολύνσεις της ανώτερης (νεφροί – ουρητήρες) και κατώτερης (ουρήθρα – ουροδόχος κύστη) ουροφόρας οδού. Οι κάτω ουρολοιμώξεις στην ουροδόχο κύστη είναι κοινώς γνωστές ως «κυστίτιδες». Σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των περιπτώσεων προκαλούνται από την υπερανάπτυξη των βακτηρίων Escherichia coli (E.coli) που προέρχονται από το πεπτικό σύστημα ή τον κόλπο, ή σπανιότερα από την κυκλοφορία του αίματος. Λοιμώξεις από το πεπτικό σύστημα είναι πιο κοινές καθώς τα παθογόνα βακτήρια που αποικίζουν στο έντερο είναι σε θέση να κινούνται εύκολα από τον πρωκτό στην ουρήθρα. Πιθανόν γι’ αυτό το λόγο, οι ουρολοιμώξεις είναι συχνότερες στις γυναίκες απ’ ότι στους άνδρες, με μια εκτίμηση του 50% του συνόλου των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο να  έχουν τουλάχιστον μία ουρολοίμωξη στη διάρκεια ζωής τους, με το 25% αυτών  να έχουν επαναλαμβανόμενα επεισόδια.

Ποια είναι τα κοινά συμπτώματα που πρέπει να εξετάσουμε;

pro-cyan-bullet Συχνή ή επείγουσα ανάγκη για ούρηση

pro-cyan-bullet Συχνή ανάγκη για ούρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας

pro-cyan-bullet Επώδυνο αίσθημα καύσου κατά την ούρηση

pro-cyan-bullet Θολά ή δύσοσμα ούρα

pro-cyan-bullet Πύον στα ούρα

procyan-45

learn-more-procyan-button-gr

pro-cyan-bullet Πιο σοβαρές ουρολοιμώξεις του άνω ουροποιητικού συστήματος μπορεί να προκαλέσουν ναυτία, πυρετό, πόνο χαμηλά στην πλάτη, σύγχυση και απαιτούν ιατρική παρακολούθηση

Ποιες συνήθειες του τρόπου ζωής θα μπορούσαν να προταθούν στους πελάτες;

pro-cyan-bullet Να πίνετε 3 λίτρα νερό την ημέρα κατά τη διάρκεια μιας οξείας προσβολής και 2-3 λίτρα στη συνέχεια (για να βοηθήσετε στην έκπλυση των βακτηρίων από την ουροδόχο κύστη)

pro-cyan-bullet Να μην αγνοείτε την επιθυμία σας για ούρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα

pro-cyan-bullet Να πλένεστε καλά πριν και μετά τη σεξουαλική επαφή

pro-cyan-bullet Να διατηρείτε την περιοχή των γεννητικών οργάνων καθαρή και να σκουπίζεστε από εμπρός προς τα πίσω

pro-cyan-bullet Να φοράτε βαμβακερά εσώρουχα, αποφεύγετε τα στενά παντελόνια, τα αρωματικά σαπούνια, τα αποσμητικά του κόλπου, τα γυναικεία μαντηλάκια και ταμπόν

Τα Bio-Kult® Pro-Cyan® είναι επιστημονικά ανεπτυγμένη φόρμουλα τριπλής δράσης από εκχύλισμα cranberry (PAC 36mg-ανά 2 κάψουλες), δύο ειδικά επιλεγμένα στελέχη ζώντων βακτηρίων και βιταμίνη Α, η οποία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα φυσιολογικά επίπεδα των βακτηρίων στο έντερο, προκειμένου και θα συμβάλλει στη διατήρηση ενός  υγιούς  ουροποιητικού συστήματος.