ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Βρετανική Εταιρία Γαστρεντερολογίας (British Society of Gastroenterology) – Η Βρετανική Εταιρεία Γαστρεντερολογίας είναι μια οργάνωση που επικεντρώνεται στην προώθηση της γαστρεντερολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει πάνω από τρεις χιλιάδες μέλη που προέρχονται από τις τάξεις  γιατρών, χειρουργών, παθολόγων, ακτινολόγων, επιστημόνων, νοσηλευτών, διαιτολόγων, και άλλων που ενδιαφέρονται για αυτό τον τομέα.

Ίδρυμα για την ουροδόχο κύστη και το έντερο (The Bladder and Bowel Foundation) – Το ίδρυμα (B&BF) είναι το μεγαλύτερο στο Ην.Βασίλειο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μια φιλανθρωπική οργάνωση που παρέχει πληροφορίες και την υποστήριξη για ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι έχουν βιώσει είτε ένα πρόβλημα στην ουροδόχο κύστη ή ένα πρόβλημα στο έντερο ή και στα δύο. Επίσης, η φιλανθρωπική οργάνωση παρέχει πληροφορίες σε άτομα, ασθενείς, φροντιστές και επαγγελματίες υγείας.

Κολέγιο Φυσικοπαθητικής Ιατρικής (College of Naturopathic Medicine – CNM) – Το CNM εκπαιδεύει φοιτητές για επιτυχή σταδιοδρομία σε φυσικές θεραπείες, παρέχοντας σπουδές και διπλώματα στη Φυσικοπαθητική Διατροφή, την Φυτοθεραπεία, τον Βελονισμό, την Ομοιοπαθητική και την Φυσικοπαθητική Ιατρική. Επίσης, παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα για τους υφιστάμενους επαγγελματίες, και σύντομα προγράμματα για το κοινό, ανάλογα με την τοποθεσία. Υπάρχουν 10 CNM κολέγια σε όλη τη Βρετανία και την Ιρλανδία, και περισσότερα στη Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ.

Το Δίκτυο ΙBS (The IBS Network– Το δίκτυο IBS είναι μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Η αποστολή του είναι η ενημέρωση σε ασθενείς με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και η συνεργασία με επαγγελματίες στο χώρο της υγείας για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας, δημιουργώντας μια κοινωνία για τη διευκόλυνση της αυτοδιαχείρισης, είτε ατομικά, είτε μέσω του οργανισμού της ομάδας IBS.

Διεθνής Ένωση Προβιοτικών (International Probiotics Association – IPA) – Η Διεθνής Ένωση Προβιοτικών (IPA) είναι ένας διεθνής οργανισμός με μέλη που ισοκατανέμονται μεταξύ της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας και στόχος του είναι να παρέχει ένα μοναδικό φόρουμ για την ανταλλαγή ερευνητικών μελετών για τις τελευταίες ανακαλύψεις στην τεχνολογία των προβιοτικών και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Εθνική Ένωση για την Κολίτιδα και τη νόσο του Crohn (National Association for Colitis and Crohn’s) – Η Εθνική Ένωση αυτή είναι μια πανεθνική φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1979. Η αποστολή της είναι η συνεργασία με όλους όσους επηρεάζονται από φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, ιδίως της νόσου του Crohn και την Ελκώδη Κολίτιδα. Στόχος της είναι η επίτευξη μιας καλύτερης ποιότητας ζωής, την βελτίωση των υπηρεσιών της, και, τελικά, για να βρεθεί μια θεραπεία.

Εθνική Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (National Association of Health Stores) – Η Εθνική Ένωση αυτή ξεκίνησε το 1931 να εκπροσωπεί τον αυξανόμενο αριθμό των ανεξάρτητων καταστημάτων υγιεινής διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ο μοναδικός οργανισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να ισχυρίζεται για αυτές τις επιχειρήσεις και διοικείται αποκλειστικά από ανεξάρτητες επιχειρήσεις λιανικής.

Εθνική Ένωση για το Έκζεμα (National Eczema Association) – Η Εθνική Ένωση για το Έκζεμα είναι μια εθνική οργάνωση με επίκεντρο τον ασθενή, η οποία διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο και καθοδηγείται από μια επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή που αποτελείται από επιστήμονες και ιατρούς που προσφέρουν τον χρόνο και την εμπειρία τους.

PubMed – Ως εθνικός πόρος για πληροφορίες μοριακής βιολογίας, η αποστολή της NCBI είναι η ανάπτυξη νέων τεχνολογικών πληροφοριών για την διευκόλυνση της κατανόησης των βασικών μοριακών και γενετικών διεργασιών που ελέγχουν την υγεία και την ασθένεια.

Προβιοτικά για τη νόσο του Crohn και τη Κολίτιδα (Probiotics for Crohn’s and Colitis) – Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η δυσφορία που προκαλείται από τη νόσο του Crohn και την ελκώδη κολίτιδα (UC) μπορεί να μειωθεί σημαντικά με τη χρήση των προβιοτικών. Τα προβιοτικά προϊόντα περιέχουν ευεργετικά βακτήρια τα οποία μεταβάλλουν τα μίγματα των μικροβίων στο ανθρώπινο έντερο.

Εθνικός Σύλλογος Αυτιστικών Ατόμων (The National Autistic Society) – Ο Εθνικός Σύλλογος Αυτιστικών Ατόμων είναι η κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου για άτομα με αυτισμό (συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Asperger) και τις οικογένειές τους. Παρέχουν πληροφορίες, υποστήριξη και πρωτοποριακές υπηρεσίες, και καταβάλλουν προσπάθειες για έναν καλύτερο κόσμο για τα άτομα με αυτισμό.

Σύλλογος Χορτοφάγων (The Vegetarian Society) – Ο Σύλλογος ενέχεται για να επηρεάσει, να εμπνεύσει και να υποστηρίξει ανθρώπους που διατίθενται να αγκαλιάσουν και να διατηρήσουν έναν χορτοφαγικό τρόπο ζωής. Εργάζεται εποικοδομητικά με επιχειρήσεις, κυβερνητικούς οργανισμούς, φορείς χάραξης πολιτικής και επαγγελματίες, ενώ παραμένει πάντα ανεξάρτητη.